Mittari nostot

Jari Kolehmainen

Yrittäjä henkeen ja vereen

Mittametallin johtaja ja pääosakas Jari Kolehmainen on toiminut yrittäjänä 40 vuotta eli koko aikuisikänsä. Vuonna 2012 Kolehmainen kumppaneineen perusti Mittametallin ja vuonna 2019 Heinolan Yrittäjät valitsi Kolehmaisen Vuoden Yrittäjäksi.

LUE LISÄÄ
5S - viisäs - järjestyksen ylläpitoon.

5S tuo järjestystä ja tehoa

Mittametalli ottaa käyttöön johtamisfilosofian työkalun, jossa kaikki lähtee siisteydestä ja järjestyksestä. Tavoitteena on merkittävä tuotannollinen hyöty. Joissain yrityksissä tehokkuus on parantunut jopa 25 prosenttia 5S-järjestelmän avulla.

LUE LISÄÄ
Tomi Hiltunen

Digihyppy

Digitalisaatio on tunnetun historian suurin muutos, ja tuo muutos koskettaa myös Mittametallia. ”Yhteistyömme Holmentin kanssa haastaa meidät kyseenalaistamaan toimintatavat ja luomaan ne uudelleen”, sanoo projektipäällikkö Tomi Hiltunen.

LUE LISÄÄ
Frendix Innolift

Osia Frendixin nostureihin

Teknologiayritys Frendix on tehnyt vuosia yhteistyötä Mittametallin kanssa. ”Kun sarjakoot kasvavat, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa tietyt työt tehtäväksi Mittametallin tyyppiselle alihankkijalle”, toimitusjohtaja Juha Korpela sanoo.

LUE LISÄÄ
Holmet yteistyö.

Saumatonta yhteistyötä

Holmet siirtää vuodenvaihteessa esikäsittelytyöt Mittametallille. Yritykset tavoittelevat yhteistyöllä merkittävää synergiaetua ja entistä laajempaa palvelutarjoamaa. Yhteistyön tavoitetta Mittametallin Jari Kolehmainen kuvaa yhteenlaskulla: 1+1=4.

LUE LISÄÄ
Mittametalli Jari Kolehmainen ja Petteri Nyyssönen maalaamossa.

Kasvun keinot

Mittametalli etsii koko ajan uusia tapoja pitää huolta asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Yksi keino pitää huolta asiakkaista on hankkia konekanta, jonka avulla palvelutyötä voi tehdä mahdollisimman hyvin. ”Tavoitteemme on kiitettävä...

LUE LISÄÄ