Slide 1

Mittametalli on voimakkaasti kasvava yritys, jossa työskentelee noin 50 metallialan ammattilaista. Meillä on koko ajan tarjolla erilaisia työtehtäviä, joihin voi hakea tämän sivun kautta. Osaan avoinna olevista työpaikoista vaaditaan ammattitutkinto, mutta osaan riittää hakijan oikea asenne ja meidän Heinolan tehtaalla annettava talon oma koulutus. Täytä työpaikkahakemus ja tule töihin moderniin metallitehtaaseen.

MIttametallin ydin

ARVOT

Olemme luotettava kumppani, joka tuottaa toimivia ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan edistämiseksi. Kehitämme jatkuvasti yrityksen toiminta- ja johtamismenetelmiä. Meille tärkeää on ja vastuun jakaminen koko henkilöstölle.

 

STRATEGIA

Haemme omaehtoisesti toiminnallemme sopivia yhteistyökumppaneita.
Haemme kannattavaa kasvua toiminnan laadun, asiakastyytyväisyyden, tehokkuuden ja osaamisen keinoin.

 

VASTUU

Päämäärämme on, että liiketoimintamme on kestävää niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin myös ympäristön näkökulmasta. Yritykselle tärkeintä on kannattavuus. Mutta muuttuvassa maailmassa kestävä liiketoiminta on yritysten menestymisen ehto.

 

Tervetuloa joukkoon!

Paula hallitsee monta tehtävää

Paula Eskolalle on kertynyt ammattitaitoa moneen tehtävään. Mittametallissa hänen työnään on pääasiassa pakata tuotteita ja kuljettaa valmiit paketit trukilla rekan kyytiin. Tarvittaessa hän siirtyy sujuvasti myös kokoonpano-osastolle.
Paula tuntuu olevan aina hyvällä tuulella.

”Tykkään tehdä töitä ja tosiasia on, että työpäivä menee nopeasti kun on koko ajan jotain tehtävää.”

Kristo rakentaa tarkempia jigejä

Suunnittelija Kristo Nurkma tekee Mittametallissa tuotteiden suunnittelua ja myös jigisuunnittelua. Nurkma puhuukin innoissaan jigien kehityksestä, säädettävistä jigeistä ja jigeistä, joissa osat on vaihdettavissa. Sellaisia Mittametallissa nykyään käytetään hyvin usein robottihitsauksessa.

”Parhaimmillaan jigit koneistetaan niin tarkasti, että puhutaan
millimetrin sadasosista.”

Avoin hakemus

Mittametallilla on koko ajan tarjolla erilaisia työpaikkoja. Jätä meille työhakemus alla olevalla lomakkeella.